Accident mortal comis de un şofer din Republica Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de aproximativ 30-35 de ani a fost accidentat mortal, în seara de 12 octombrie, la ora 22, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, pe DE 581, în afara localității Tutova (Vaslui).

Pietonul a fost acroşat de un camion condus de un bărbat de 35 de ani din Republica Moldova.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest conducătorul auto, rezultând faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice”, se arată în comunicatul Poliţiei Vaslui.

Nu se ştie cine este victima accidentului, iar poliţiştii fac apel la cei care pot oferi informaţii care să ajute la stabilirea identităţii bărbatului. Tânărul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, o haină din material impermeabil de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră.

„Pentru prevenirea implicării în accidentele rutiere, recomandăm insistent pietonilor ca după căderea întunericului sau în alte condiţii de vizibilitate redusă, să folosească îmbrăcăminte de culoare deschisă, care îi face mai vizibili în lumina farurilor”, se precizează în acelaşi comunicat. „De asemenea, în condiţii atmosferice deosebite (ploi, ceaţă) când vizibilitatea şi acţiunea de frânare este greoaie, pietonii pot să se angajeze în traversare numai după ce s-au convins că nu există niciun pericol”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSURPRINŞI DE IARNĂ! Neamţ, Iaşi şi Suceava nu au contracte de deszăpezire!
Articolul următorAccident din cauza vitezei pe şosea umedă: un mort şi 5 răniţi grav!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.