Actualizare: Bărbatul care a murit avea 48 de ani și era din Săvinești.

Polițiștii rutieri de la Piatra-Neamț au efectuat cercetările la locul accidentului și au stabilit că „în timp ce un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Săvinești, conducea un moped pe drumul județean 156 A, la intrarea în orașul Roznov, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 42 de ani, din județul Buzău, care era angajat în depășirea acestuia. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului din Săvinești”, a declarat Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii continuă cercetările și au deschis dosar penal de ucidere din culpă, urmând să stabilească exact cauzele și condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

****Știre inițială****

Un bărbat care circula cu scuterul a fost accidentat mortal de un TIR, la intrare în orașul Roznov. Accidentul s-a produs în această seară, 18 noiembrie, pe la ora 17,20.

Din primele noastre informații, bărbatul ar fi virat stânga, moment în care a fost lovit de TIR-ul al cărui șofer intrase în depășire.

Echipaje medicale au ajuns la fața locului și au încercat resuscitarea bărbatului.

Polițiștii fac cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs evenimentul.

Traficul rutier este blocat și după aproape două ore.

Vom reveni cu detalii.

C.I.

 

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare (PNL): ”Problemele locuitorilor din județul Neamț sunt prioritatea mea”
Articolul următorProfesorii încep protestele