0:00

Actualizare: ISU a oferit detalii suplimentare despre persoanele rănite în accident: „La sosirea forțelor de intervenție toate persoanele erau ieșite din autoturism. Două persoane, o femeie de 33 de ani și un bărbat de 65 de ani au fost preluați de SMURD și transportate la CPU Târgu Neamț.

O femeie de 62 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț”.

FOTO. Accident la Crăcăoani. O femeie transportată la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: IPJ Neamț a emis un comunicat în care a oferit mai multe detalii privind desfășurarea accidentului.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Comunal 164, pe un sector de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”.FOTO. Accident la Crăcăoani. O femeie transportată la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

IPJ Neamț menționează, de asemenea, că șoferul mașinii și trei pasageri, cu vârste între 33 și 65 de ani, au fost răniți.

Știre inițială: Un accident a avut loc în această după amiază în comuna Crăcăoani și cel puțin o persoană a fost rănită.

O mașină s-a răsturnat, se pare că din cauza carosabilului umed la momentul accidentului. O femeie a fost transporată la spital cu o ambulanță SMURD.

FOTO. Accident la Crăcăoani. O femeie transportată la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu detalii.

ZCH

Articolul precedentNemţenii se alătură protestului pentru preţul carburanţilor
Articolul următorPrimul caz de variola maimuţei în România
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.