0:00

Actualizare: Evenimentul rutier a fost provocat de manevra bruscă a șoferului care ar fi încercat să evite un animal aflat pe carosabil.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un ansamblu auto condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași, ce se deplasa din direcția Tulgheș spre Grințieș, ar fi intrat în rigola din afara carosabilui. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din județul Vaslui, pasager în ansamblul în cauză”, anunță Poliția Neamț.

Știre inițială: Un eveniment rutier a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Bradu din comuna Grințieș. Două autoutilitare implicate în accident au ajuns în șanțul de pe marginea drumului, ambele fiind răsturnate pe aceeași direcție de mers, pe partea stângă a vehiculelor. Urmează ca anchetatorii să stabilească modul cum a avut loc impactul și cine este vinovat.

Știre actualizată. FOTO. Accident în localitatea Bradu: o autoutilitară a ajuns în șanț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentÎncepe plata pensiilor pentru ultima lună din acest an
Articolul următorFOTO. Copil de 9 ani rănit într-un evenimet rutier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.