0:00

Un minor în vârstă de 9 ani a ajuns pe patul de spital în urma unui eveniment rutier ce a avut loc pe 4 decembrie, pe DN 15 D, în localitatea Turturești din comuna Girov. Forțele de ordine și cele de intervenție au fost solicitate prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 09:40.

FOTO. Copil de 9 ani rănit într-un evenimet rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, iar una dintre ele a căzut într-un pârâu. Cele trei persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Un echipaj cu ambulanță de la SAJ ce se afla în trecere a acordat îngrijiri medicale unui minor de 9 ani”, conform ISU Neamț.FOTO. Copil de 9 ani rănit într-un evenimet rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un echipaj de la Ambulanța Neamț direcționat la locul evenimentului a preluat minorul și l-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului județean de Urgență Piatra Neamț. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme. Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească cauzele și condițiile în care a avut loc impactul, dar se pare că totul s-a datorat unei manevre de depășire, în curbă, pe un sector de drum cu linie continuă.

FOTO: DRDP Iași

(G.S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. FOTO. Accident în localitatea Bradu: o autoutilitară a ajuns în șanț
Articolul următorGoana după subvenţii pentru angajatori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.