0:00

Un accident de circulație, soldat cu 5 victime, a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Podoleni, acesta fiind cel de-al doilea eveniment rutier, care a avut loc în localitatea menționată în decurs de câteva ore. Polițiștii rutieri au fost anunțați prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 22:50.

FOTO Accident cu victime multiple, trafic blocat la Podoleni, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 28 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism, în localitatea Podoleni, din direcția Piatra Neamț spre județul Bacău, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 18 ani, din județul Bacău, ce circula din sens opus”, conform Poliției Neamț.

FOTO Accident cu victime multiple, trafic blocat la Podoleni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a altor trei persoane cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, pasageri în autoturismul condus de tânăra de 18 ani. Pietreanul de 28 de ani nu a putut fi testat alcoolscopic. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul este blocat pentru cercetări la fața locului.

FOTO Accident cu victime multiple, trafic blocat la Podoleni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnterior, în jurul orei 20:30, un alt accident de circulație ce s-a soldat cu trei victime, a avut loc tot în Podoleni, iar șoferul de 39 de ani era băut. (G.S.)

Articolul precedentAccident cu trei victime la Podoleni
Articolul următorPiatra-Neamț. Glucometre și testări gratuite de Ziua Mondială a Diabetului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.