Duminică seara, 20 august, în timpul unei activităţi de supraveghere a traficului desfăşurată pe Drumul Naţional 15, în Dumbrava Roşie, un echipaj al Poliţiei Rutiere Neamţ a observat pe radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 86km/h. Oamenii legii au încercat să-l tragă pe dreapta, însă şoferul nu a oprit şi a apăsat mai tare acceleraţia, echipajul pornind în urmărirea sa. La un moment dat, pe parcursul urmăririi, acesta a fost înregistrat cu viteza de 119 km/h.

Autoturismul nu a ajuns prea departe, a ieşit la scurt timp de pe şosea şi a intrat într-un stâlp de lemn. Din fericire pentru şofer, au fost doar pagube materiale. Din imagini, se pare că pe mașină era pus și semnul de începător.

FOTO. A fugit de poliţişti şi-a intrat cu maşina într-un stâlp, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost testat cu aparatul etilotest poliţiştii constatând că avea o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

FOTO. A fugit de poliţişti şi-a intrat cu maşina într-un stâlp, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Acum are dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, are de plătit o amendă de 3.480 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de 120 de zile.

Angela Croitoru

Articolul precedentCod galben de căldură, va fi depăşit pragul critic temperatură-umezeală!
Articolul următorNeamț: Grevă de avertisment la ANAF
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.