iasi-sculeni-contrabanda-01iasi-sculeni-contrabanda-02Polițiști de frontieră de la Sculeni (Iaşi) au descoperit, vineri, 4 noiembrie, aproximativ 2.000 de țigarete ascunse într-un loc special amenajat în toba de eșapament a unui autoturism, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“În jurul orei 16:00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul din Republica Moldova Vasile T., în vârstă de 37 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în Lituania. Pentru valorificarea unor informații deținute, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un loc special amenajat în toba de eșapament a autoturismului, 2.000 de țigarete marca Rothmans, cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat comisar Mihaela Denis Lazăr, purtător de cuvânt al ITPF Iaşi.

Ţigaretele, în valoare de 900 de lei, și autoturismul, în valoare de 7.235 de lei, au fost preluate de poliţişti, în vederea confiscării. Bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentMuzeul județean vrea concurs rapid pentru director de marketing
Articolul următorFOTO Focuri de armă pentru 3.500 de pachete cu ţigări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.