0:00

FOTO Focuri de armă pentru 3.500 de pachete cu ţigări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFOTO Focuri de armă pentru 3.500 de pachete cu ţigări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFOTO Focuri de armă pentru 3.500 de pachete cu ţigări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţişti de frontieră de la Dorohoi (Botoşani) au fost nevoiţi să folosească armele, vineri, 4 noiembrie, pentru a reţine un bărbat, de 30 de ani, din Suceava.

“În jurul orei 17:50, lucrătorii noştri au observat, pe direcţia  localităţii de frontieră  Dersca, două persoane care transportau colete voluminoase, dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării. Imediat, s-a procedat  la somarea prin voce a persoanelor în cauză, dar, deoarece acestea nu s-au supus, lucrătorii noştri au executat două focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Astfel, a fost reţinut cetăţeanul român Gică C., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Poliţiştii de frontieră au descoperit două colete, învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau 3.500 de pachete cu ţigări, marca Kent, cu timbru de acciză Ucraina. Bărbatul a declarat că urma să transporte ţigările în schimbul sumei de 100 euro, pentru o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte. Ţigaretele, în valoare totală de 31.815 lei au fost preluate de poliţişti, în vederea confiscării. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentFOTO 2.000 de ţigări ascunse în toba de eşapament
Articolul următorTânăr căzut pe carosabil, călcat de maşină
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.