0:00

Pentru prima oară de când fac misuni de căutare a tânărului care s-a aruncat de pe podul de la Căprioara în ziua de 17 noiembrie, pompierii ”cercetează” albia Bistriței cu efective mărite. Au fost lansate la apă cele două bărci din dotarea unității de la Piatra-Neamț și a fost adusă și cea de la Roman.

”Astăzi, 7 decembrie, misiunea de căutare se execută cu 3 bărci, un sonar, un ofițer și 10 subofițeri”, a precizat lt. Marcel Bucur Țepeș, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

De trei săptămâni, în fiecare zi, militarii au făcut căutări, fără succes până acum, în ciuda faptului că, pentru câteva ore, a fost oprită uzinarea apei, iar scafandrii au făcut scufundări atât în zona podului, cât și a grătarelor de la Reconstrucția.

Deși inițial au avut rezerve, acum polițiștii cred că sinucigașul este Marius Săndulache, elev în clasa a XII-a la Liceul teologic ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț, care nu mai este de găsit exact din ziua în care a fost văzut un tânăr aruncându-se în Bistrița. S-au făcut investigații, au fost audiați colegii și profesorii, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie vizavi de motivul care l-ar fi putut determina pe licean să recurgă la un asemenea gest. Polițiștii au ridicat bunurile tânărului, inclusiv calculatorul, pentru a face o percheziție informatică în căutarea unui indiciu care să explice de ce a făcut Marius Săndulache (cel mai bun, dar și cel mai retras elev din clasa a XII-a) o asemenea alegere. (C.M.)

Articolul precedentCSM Roman a încheiat cantonamentul de la Vatra Dornei
Articolul următorJudecătoarea Iulia Paisa va fi repusă în funcție de CSM
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.