CSM Roman a încheiat cantonamentul de la Vatra Dornei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele de la CSM Roman (ocupante ale locului al şaselea în clasamentul Ligii Naţionale) s-au întors din cantonamentul de la Vatra Dornei unde au pus bazele unei solide pregătiri fizice pentru etapele care au mai rămas de jucat din actualul campionat.

A fost un stagiu care a cuprins doar acumulări de ordin fizic. Am avut şi zăpadă şi în felul acesta ne-am atins scopul propus. Am efectuat câte două antrenamente pe zi, iar fetele au răspuns foarte bine la efort. De astăzi (7 decembrie) intrăm în sală”, a spus profesorul Gheorghe Covaciu, antrenorul nemţencelor.

Săptămâna viitoare, Stoleru şi compania vor susţine două meciuri de pregătire în compania divizionarelor A Știința Bacău (15 decembrie) și HCF Piatra Neamţ (17 decembrie), ambele fiind programate în deplasare. În zilele de 20 și 21 decembrie, ele vor participa la întrecerile “Cupei de iarnă” de la Roman alături de Corona Braşov, Dunărea Brăila şi Danubius Galaţi. O altă competiţie la care CSM Roman se va afla la start va fi “Cupa Brăilei” organizată pe 28 și 29 decembrie în orașul de la malul Dunării.

Referitor la debutul romaşcancei Ana Maria Iuganu cu naţionala României în meciul cu Norvegia cedat cu 21-23 în grupa D la CE din Suedia, Gheorghe Covaciu a afirmat că extremei stânga îi trebuie mai mult curaj.

La echipa naţională trebuie să ai un pic mai mult tupeu. E normal să fie timorată, deoarece e primul turneu final de CE la care participă, însă în jocul de handbal trebuie să ai şi o doză de răutate”.

Ana Maria Iuganu a marcat două goluri în poarta Norvegiei, campioană mondială şi europeană. Următorul meci al României va fi astăzi, 7 decembrie, de la ora 19:30, când va înfrunta campioana olimpică Rusia. Partida poate fi urmărită în direct pe TVR 2 şi TVR HD. (Ana MOISE)

Articolul precedentIoan Costin Toma (AJF Neamţ): „Turul s-a desfăşurat sub auspicii bune”
Articolul următorFOTO 11 pompieri, cu 3 bărci, în căutarea tânărului care s-a aruncat în Bistrița
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.