pietricica turism

Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ nu vor mai susține niciun meci de verificare până la începerea returului Ligii a V-a. În plan mai erau două jocuri amicale cu Moldova Cordun, din Liga a IV-a și cu o echipă  de amatori U20 de la Bogota, din Columbia, dar disputarea lor nu s-a mai concretizat.

“Voiam să jucăm cu Moldova Cordun care are etapă liberă în campionat, dar cei de acolo nu pot să mai adune jucătorii. Au fotbaliști de la Iași, de la Bacău și nu-i mai pot chema. În privința echipei columbiene, trebuia să vină o formație de la o Academie din Bogota să facă un cantonament la Piatra Neamț și a avut niște probleme legate de biletele de avion și nu mai vine. Așa că am hotărât ca în acest week-end să le dau liber băieților. De la cantonament nu au avut nicio sâmbătă și duminică libere. Opt meciuri de pregătire am susținut până acum. Probabil că o să facem un joc școală miercurea sau joia viitoare”, a spus profesorul Toader Șteț, tehnicianul principal al pietrenilor.

Antrenorul a mai vorbit și despre căpitanul Andrei Apostol, care a participat cu naționala de minifotbal la un turneu internațional în Tunisia, unde el și colegii săi au intrat în posesia trofeului. “Tehnica lui deosebită îi permite să joace și minifotbal. Mă bucur că a fost convocat și că a avut o comportare bună acolo“. (Ana MOISE)