reclama autocenter

Şi în 2017, la Piatra Neamţ, va avea loc „Marşul pentru viaţă”, sub genericul „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 martie, cu începere de la ora 14:00.

Marşul se va desfăşura pe traseul: Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” Mărăţei – Muzeul de Istorie – Hotelul Ceahlău – Teatrul Tineretului – Biserica „Sf. Ioan Domnesc” Turn.

Evenimentul, aflat la a VIII-a ediţie naţională, se va desfăşura în peste 100 de oraşe din România şi Republica Moldova, organizarea fiind strict locală.

„România ocupă locul a doilea în lume în statistica numărului de avorturi raportat la populația actuală (Rusia este pe locul întâi): 22.743.390 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958–iunie 2016, față de o  populație de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016. În condițiile în care civilizația tradițională și spiritualitatea românească nu au valorizat avortul, numărul uriaș de avorturi este cauzat de ignorarea problematicii crizei de sarcină și de existența unei mentalități publice pro-avort, ambele cu rădăcini în perioada și în ideologia comunistă”, se precizează pe portalul dedicat evenimentului, care oferă şi idei de pancarte.

Evenimente similare s-au derulat la Piatra Neamţ în 2015 şi 2016, stârnind interesul câtorva sute de persoane. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentConcurs cu „recapitulare” la Spitalul Județean Neamţ
Articolul următorFotbaliștii de la CSM Ceahlăul, fără meciuri până la începerea returului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.