popieri-scot-trupÎn această dimineață ( 17 decembrie) tânărul care s-a aruncat în Bistrița în ziua de 17 noiembrie a fost găsit în zona Reconstrucția.Un echipaj de pompieri a plecat la intervenție pentru scoaterea trupului neînsuflețit din apă. Cel mai probabil este vorba despre elevul în vârstă de 18 ani de la Liceul teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena din Piatra Neamț”.

Actualizare:

Cadavrul a ieşit la suprafaţă, în contextul în care s-a obţinut aprobare pentru oprirea uzinării, iar nivelul râului a scăzut cu un metru şi jumătate.

În apropierea barajului de la Reconstrucţia erau deja 3 scafandri care, ajutaţi de colegii lor pompieri au scos trupul neînsuflețit la mal. Au fost anunţați părinții tânărului, care au venit imediat la locul intervenţiei şi şi-au recunoscut fiul.

Poliţiştii, care până acum au făcut doar verificări în cauză, de abia de luni vor începe cercetările în dosarul penal pe care l-au întocmit. A fost investigată inclusiv ipoteza unei relaţii prea apropiate între Marius Săndulache şi  o profesoara , despre care se vorbea prin şcoală, pe şoptite. Cadrul didactic a fost audiat şi a negat că ar fi depăşit vreun moment cadrul relaţiei normale dintre profesor şi elev. Până în acest moment (deşi se fac verificări de o lună încheiată) nu s-a putut stabili motivul care l-a determinat pe tânăr să-şi ia viaţa. Învăţa foarte bine (era primul din clasă), era singur la părinţi, nu ducea lipsă de nimic (abia îşi cumpărase maşină) şi se pregătea temeinic pentru cariera de preot. Ceva, încă nu se ştie ce, a declanşat un resort care l-a făcut să nu mai vadă altă soluţie decât moartea. Rămâne de văzut dacă se va putea stabili vreodată ce anume.

C.M.

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari în Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui – 17.12.2016
Articolul următorGALERIE FOTO Trenul Regal la Roman, pe un frig de crăpau pietrele!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.