iulian iancu_resizeGuvernul României l-a propus recent pe deputatul (fost de Neamţ, actual de Bacău) PSD, Iulian Iancu să ocupe funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER), potrivit unor informaţii obţinute de HotNews.ro.

Propunerea României pentru această funcţie intervine în condiţiile în care mandatul actualului membru, Răzvan Nicolescu, fost ministru al energiei, expiră la sfârşitul acestui an.

Iulian Iancu a confirmat nominalizarea, spunând că propunerea din partea României a fost făcută de premierul Victor Ponta si de ministrul energiei Andrei Gerea.

Ministerul Energiei a arătat că a fost semnată o scrisoare de susţinere pentru candidatura lui Iulian Iancu, “având în vedere bogata experienţă pe care o are domnul Iulian Iancu în domeniul producerii resurselor energetice şi reglementării în domeniul energiei”.

Iulian Iancu, probabil ca orice alt politician, are şi o seamă de “necazuri”, care ar putea pune nominalizarea sub semnul întrebării. După cum v-am informat anterior, “necazurile” fostului deputat nemţean sunt atât cu ANI, cât şi cu DNA. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMESAGERUL DE NEAMŢ – 225
Articolul următorLotul Grinţieş în aşteptarea sentinţei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.