0:00

Vă mai amintiți de formația “Azur” care era în mare vogă în anii ’80-‘90? Casetele audio clasice ale formației erau vândute pe vremea aceea în plin centrul orașului de comercianți de ocazie. “Mona”, “Lanțul iubirii”, “Cenușăreaso”, “La o masă mai retrasă” și “În stație la Lizeanu” răsunau pe la toate petrecerile și erau difuzate intens și prin discoteci. Este una dintre cele mai longevive formații. Unele dintre piesele lor au devenit “clasice” pentru lăutari, fiind preluate și de vedete ale muzicii românești. Smiley – Andrei Tiberiu Maria s-a inspirat din piesa “În stație la Lizeanu” și a mai lansat un hit (“Domnișoară, domnișoară/ Ce program aveți diseară/ Nu că nu l-aș ști prea bine/ Dar v-aș vrea doar pentru mine”).

Formația “Azur” revine la Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNostalgicii și nu numai ei pot petrece o seară memorabilă diseară, 15 iunie, de la ora 19:00, la Restaurantul Cocoșul de Aur de la Unic. Contra cost, bineînțeles.

“După aproximativ 2 ani formația Azur revine pe scena Cocoșul de Aur. Redescoperă împreună cu noi melodiile care au făcut istorie și seri memorabile! Haideți să ne distrăm și să ne bucurăm de aceste momente faine cu toți prietenii!”, spun organizatorii.

Azur activează în industria muzicală din România de peste 45 de ani. Formaţia din Brăila a fost fondată de Nelu Vlad în 1977, iar de atunci şi până acum a cunoscut succesul în valuri.

Angela Croitoru

Articolul precedentNoii aleși locali din Neamț au solicitat validarea mandatelor
Articolul următor10.000 de lei amendă pentru traversarea prin albia apelor cu mașina
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.