pietricica turism

pubele (4)Pompierii din Piatra Neamţ au intervenit, luni, 30 mai, la ora 14:07, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la două pubele de pe str. General Dăscălescu. Evenimentul a fost anunţat prin apel la 112.

“La locul indicat s-au deplasat 3 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, și au stins, în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars două pubele, deșeurile din interior și s-a topit partea laterală a unei pubele vecine, din cauza temperaturii degajate de incendiu. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Tot luni, 30 mai, dar la ora 21:08, pompierii romaşcani, anunțaţi tot prin apel la 112, au intervenit, pentru stingerea unui incendiu la un apartament, situat la etajul al patrulea al unui bloc, de pe Aleea Tudor Vladimirescu din Roman.

“La locul indicat s-au deplasat 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD. Pompierii au eliminat pericolul, îndepărtând vasul de gătit de pe aragaz”, potrivit sursei citate. (M. CONSTANTINESCU)