0:00

Știre actualizată. Foc la motel, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la mansardă, parțial la acoperiș și la un perete exterior, cu pericol de generalizare la întreaga clădire. Până la finalul intervenției a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 25 mp (construit din lemn, termoizolație, vată și polistiren cu învelitoare din tablă), fațada unui perete pe o suprafață de 15 mp și planșeul din lemn pe o suprafață de 3 mp. ”Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime”, a anunțat ISU Neamț.

Știre inițială: Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț intervin la un incendiu ce a fost anunțat la motelul Castelul Roșu din localitatea Tețcani, comuna Gherăiești.

Apelul pentru ajutor a venit prin numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat astăzi, 23 martie, în jurul orei 13:00.

Din primele date, în momentul izbucnirii flăcărilor, care se manifestau la nivelul acoperișului, nu era nici o persoană cazată. Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentElevii nemțeni calificați la olimpiadele naționale „Adolf Haimovici” și „Solomon Marcus”
Articolul următorUn măcelar şi-a ameninţat fosta patroană cu satârul