0:00

Ieri, 22 martie, în jurul orei 13,00, în Piaţa Centrală din Piatra-Neamţ, la raionul de carne, clienţii şi gestionarii au fost martorii unui scandal izbucnit între un fost angajat şi patroana unui stand de carne. Furios că nu şi-a primit salariul pentru o perioadă de timp lucrată la firma din piaţă, A.F., un măcelar în vârstă de 34 de ani, a luat un satâr cu care a ameninţat-o pe femeie. Unul dintre martorii incidentului a sesizat Poliţia Locală pentru deranjarea liniştii publice.

Un măcelar şi-a ameninţat fosta patroană cu satârul, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Un conflict izbucnit între 2 persoane, în Piața Centrală din municipiul Piatra Neamț s-a soldat cu constatarea infracțiunii de amenințare și predarea agresorului de către polițiștii locali, agenților de la Poliția Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri. Scandalul a izbucnit în urma unor divergențe mai vechi între două persoane, pe fondul unui litigiu de muncă, în data de 22.03.2023, în jurul orelor 13.00”, precizează Poliţia Locală Piatra-Neamţ, într-un comunicat de presă de astăzi.

Bărbatul a fost găsit în piaţă de poliţiştii locali care i-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de amenințare și l-au predat Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor. (A.C.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Foc la motel
Articolul următorScandalul medicului care folosea stenturi de la morți face victime colaterale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.