0:00

Fostul inspector școlar general și actual viceprimar, Florentina Luca Moise și-a anunțat astăzi, 30 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț din postura de candidat independent.

Anunțul complet îl puteți citi mai jos.

Florentina Luca Moise și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDragii mei,

Vă anunț că am decis să candidez ca INDEPENDENT la funcția de primar al Municipiului Piatra-Neamț.

De ce? Pentru că îmi doresc să văd orașul nostru prosperând și să întâlnesc pe străzi oameni fericiți. Este atât de simplu.

Un alt motiv: m-am săturat, ca și voi, de partide!

Mă cunoașteți, am experiență de ani buni în domeniul educației, sunt profesor, am condus Inspectoratul Școlar Județean Neamț, acum sunt viceprimar. Cunosc orașul, oamenii, problemele. Sunt un om deschis și așa voi fi mereu!

POT face mai mult! Îmi doresc să fac mai mult!

Politica de azi este diferita de cea de acum 4 ani. Nu mai avem direcție, nu mai există stânga, dreapta, nu mai știi cine s-a aliat cu cine, ce partide mai mari sau mai mici s-au unit sau au fuzionat sau…sau… Toți caută doar voturi și atât! Politica partidelor seamănă cu un târg de vechituri. Găsești de toate, dar mai nimic bun! Și-au pierdut credibilitatea, în aer plutește un „praf politic” ce provoacă alergie.

AU UITAT DE OAMENI.

Au uitat că suntem vii, că trăim, și că vrem să fim tratați cu normalitate și respect. NU SUNTEM CIFRE ÎN STATISTICI!

Candidez independent pentru că vreau să fac auzită vocea oamenilor. E timpul.

Am să vă spun, în perioada următoare, tot ceea aș vrea să fac pentru oraș, punct cu punct. Sper să rămâneți alături de mine, ca și până acum!

Vă îmbrățișez!”

Z.C.

Articolul precedentExpoziție temporară la Muzeului de Științe Naturale Piatra-Neamț: „FASMIDELE – CURIOZITĂȚI ALE NATURII”
Articolul următorAlin Lehăduș candidează pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.