0:00

Cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț atrage din ce în ce mai mulți concurenți. După ce partidele importante și-au prezentat candidații, a venit rândul independenților să iasă în evidență.

Alin Lehăduș, fost viceprimar al municipiului Piatra Neamț, a anunțat astăzi, 30 aprilie, că va candida pentru postul de primar al municipiului Piatra Neamț, din postura de independent.

Alin Lehăduș candidează pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCandidez independent la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț și pentru Consiliul Local Piatra-Neamț.

Mi-am depus astăzi dosarul de candidatură și el a fost aprobat de membrii biroului electoral. Le mulțumesc tuturor prietenilor care s-au mobilizat în aceste zile de când i-am anunțat că vreau să candidez și care m-au ajutat în acest demers. Din prieten în prieten, din cunoștință în cunoștință, s-au strâns semnăturile de susținere necesare și asta nu poate decât să mă bucure și să mă facă mândru că am susținerea unor persoane apropiate și de încredere în această competiție.

O spun foarte sincer: n-aveam de gând să candidez.

Dar când am văzut care e oferta electorală și dintre cine se va alege următorul primar al municipiului am hotărât că nu pot sta pe margine și trebuie să îmi încerc șansa. Acesta este principalul motiv pentru care m-am înscris în cursă.

Andrei Carabelea nu merită să mai primească un mandat de primar, spre binele orașului acesta. Credeți-mă pe cuvânt, fiind atât timp aproape de el în primărie, când vă spun că reprezintă un dezastru administrativ care nu poate duce orașul decât din rău în mai rău. Dar nici alternativele de schimbare deja cunoscute publice nu dau speranțe de mai bine. Sunt profund dezamăgit de cum se prezintă și de ceea ce prezintă principalul contracandidat al actualului primar, în speță Adrian Niță, și nu cred că aceasta-i soluția potrivită pentru Piatra.

Așa că pornesc la drum cu încredere și cu libertatea de a fi fără de partid și fără de obligații. Îmi asum să spun ce cred, chiar dacă pe unii îi va durea, și să încerc să vă conving că pot fi primarul de care Piatra are nevoie și că pot fi reprezentantul pe bune al pietrenilor în Consiliul Local.

Revin curând cu mai multe detalii. Mulțumesc!”, a fost postarea făcută de Alin Lehăduș pe pagina sa de Facebook.

De remarcat că, tot astăzi, cea care i-a luat locul în funcția de viceprimar al municipiului Piatra Neamț, Florentina Luca Moise, și-a anunțat la rândul ei candidatura la Primărie (amănunte aici).

Z.C.

Articolul precedentFlorentina Luca Moise și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț
Articolul următorGheorghe Apetrei, candidatul PNL la Primăria Târgu Neamț vine la „Cafeaua de dimineață”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.