Florin Marin deranjat de presa bulgara

Florin Marin, antrenorul principal al Ceahlăului, este deranjat de acuzele aduse clubului Steaua, în presa bulgară, de jurnaliștii de la Blitz.bg, care au sugerat că meciul cu Ceahlăul ar fi fost aranjat. ”Mă deranjează niște discuții preluate din presa bulgară, că Steaua ar fi aranjat să piardă jocul cu Ceahlăul. Sunt niște prostii! După părerea mea nici nu ar trebui să preluăm asemenea știri, pentru că nu văd motivul pentru care Steaua ar fi procedat așa. Mă deranjează acest lucru, pentru că se încearcă diminuarea meritelor jucătorilor mei, care au făcut un joc foarte bun și au câștigat jocul cu Steaua, absolut meritat”, a precizat antrenorul principal al Ceahlăului.

Cotidianul Blitz a scris luni că meciul dintre Steaua şi Ceahlăul, disputat sâmbătă în etapa a cincea a Ligii 1, ar fi putut fi aranjat la pariuri! Potrivit ziariştilor bulgari, s-a zvonit încă de vineri că meciul ar fi fost suspect, după ce câteva case de pariuri au scos din ofertă opţiunea de a paria pe acordarea unui cartonaş roşu în acest meci.

Steaua a alergat să faulteze în timpul meciului, s-a văzut că jucătorii au căutat cartonaşul roşu. Filip (minutele 58 şi 86) şi Chipciu (minutele 81 şi 93) au văzut, în cele din urmă roşu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenţi, Chipciu chiar alerga frenetic să lovească adversarii. Până la final, Chipciu a cerşit o lovitură de pedeapsă şi a primit cartonaşul roşu pe care l-a dorit”, scriu bulgarii. (M. STOIAN)

Articolul precedentNu se mai repară sensul giratoriu de la Favorit
Articolul următorCupa României: Cetatea – Dorohoi 2-0