bransament curent 02În după-amiaza de 20 octombrie, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că la punctul de lucru al unei societăți de pază (culmea ironiei!) există o branşare ilegală la reţeaua de distribuţie energie electrică.

„La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de cercetare, sesizarea confirmându-se în sensul că punctul de lucru din curtea societăţii, era branşat ilegal la reţeaua de distribuţie de energie electrică, printr-o instalaţie care ocolea aparatul de măsurare a consumului de energie electrică”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub acuzaţia de furt de energie electrică şi urmează ca societatea de distribuţie să comunice prejudiciul.

„Reamintim faptul că în cazul consumului fraudulos de energie, toţi consumatorii oneşti sunt afectați, pentru că aceste practici ilegale au consecinţe directe asupra calităţii serviciilor de distribuţie a energiei. Pe de altă parte, furtul de energie realizat prin intervenţii neautorizate sau instalaţii improvizate poate genera accidente având consecințe deosebit de grave”, a mai precizat Elena Bulgărea. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNicu Alifantis, concert la dublu, la Piatra Neamţ!
Articolul următorRomanul a aderat la Convenţia Primarilor, pact cu scop ecologic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.