Nicu Alifantis, concert la dublu, la Piatra Neamţ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCunoscutul artist Nicu Alifantis are programate două concerte la Piatra Neamţ în următoarele zile.

Mai întâi, joi, 22 octombrie, el are un recital solo în cadrul Festivalului de Teatru Pledez pentru Tine(ri), la ora 21:00, iar sâmbătă, 24 octombrie, ora 21:00, un concert la Pub Km0, cu colegii de la trupa Zan. În stilul caracteristic, Nicu Alifantis anunţă cele două „cântări” pe Facebook, de unde am preluat şi fotografia:

„Doamnelor și domnilor, începând de astăzi și până duminică voi lipsi din peisaj. Cred că v-am mai spus că atunci când sunt plecat mi-e puțin peste mână să postez. Chiar dacă am telefon și tabletă deștepte, nu sunt obișnuit. Deci, azi am zi de drum spre Piatra Neamț. Joi voi avea un recital solo în cadrul Festivalului de Teatru de la Piatra Neamț, la Teatrul Tineretului, vineri mă întâlnesc cu Zan-ii mei la Câmpulung Moldovenesc, pentru un concert privat, iar sâmbătă mă voi întoarce la Piatra Neamț pentru un concert la Pub Km0 tot cu Zan. Deci duminică, mai pe seară, când mă voi întoarce la București, vă voi aduce la zi cu ce s-a-ntâmplat în toate aceste zile. Până atunci vă îmbrățișez și vă asigur de toate gândurile mele bune!”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDeltaplan descoperit în pădure! Poliţia şi ISU încearcă să afle cui aparţine!
Articolul următorFirmă de pază din Roman prinsă că fura curent
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.