Firma Comes anunță o investiție de cinci milioane de euro pentru o nouă hală de producție, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Compania Mecanică de Echipamente Speciale, cu sediul la Săvinești, este producător pe piaţa de utilaje tehnologice sub presiune pentru industria de petrol şi gaze, industria chimică/petrochimică, energetică şi nucleară, fiind un lider național în domeniul de țiței și gaze. Comes este una dintre cele mai mari și importante firme care activează în județul Neamț.

Directorul general al companiei Comes și acționar principal, Anton Ioan Măzărianu a anunțat că firma va face o investiție de 5 milioane de euro pentru construcție unei noi hale: „Facem o extindere a halei noi de producţie, o investiţie de 5 milioane de euro, o facilitate care va creşte capacitatea de producţie şi ne va duce la o capacitate de 300-400 de tone de utilaj  pe lună. Dorim să începem investiţia nouă la începutul anului viitor, iar până în septembrie să fie finalizată extinderea halei de producţie”, a declarat pentru Ziarul Financiar Anton Ioan Măzărianu.

Comes are deja peste 200 de angajați dar numărul acestora va crește pentru a îndeplini obiectivele noului proiect:Această investiţie va creşte numărul salariaţilor cu încă 50. Anul acesta vom finaliza cu o cifră de afaceri 18 milioane de euro iar pentru anul viitor ne ducem spre 25 mil euro cifră de afaceri. Ne orientăm pe pieţele din Orientul Mijlociu, Europa şi nordul Africii”, a mai spus el.“, a mai declarat Anton Ioan Măzărianu.

Z.C.

Articolul precedentACTUALIZARE Două persoane și-au pierdut viața într-un accident la Podoleni
Articolul următorNeamț: Bărbat din Tadjikistan amendat pentru ședere ilegală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.