0:00

Neamț: Bărbat din Tadjikistan amendat pentru ședere ilegală, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Neamț, un bărbat de 38 de ani, din Tadjikistan a fost depistat în situații ilegale. “În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că străinul a intrat legal în România, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre“, a anunțat Inspectoratul General pentru Imigrări.

Străinul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei, în conformitate cu prevederile normelor legale în vigoare.

De asemenea, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinului decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii și muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

(G. S)

Articolul precedentFirma Comes anunță o investiție de cinci milioane de euro pentru o nouă hală de producție
Articolul următorTrei nemțeni și-au pierdut viața la muncă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.