0:00

Actualizare: A fost stabilită identitatea celui de-al doilea bărbat decedat în accidentul de la Podoleni. Este vorba de un bărbat de 32 de ani, din Cândești, pasager în mașina care s-a răsturnat pe cupolă.

********

Actualizare: În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost sustras, în noaptea de 16 spre 17 noiembrie din județul Bacău. S-a aflat și identitatea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Șoimului.

********

Știre inițială: În jurul orei 07:30 un echipaj de poliție, ce desfășura activități de patrulare, a observat un autoturism răsturnat pe cupolă, pe un teren agricol, pe Drumul Național 15, în afara localității Podoleni. „Din nefericire, echipajul medical care a intervenit la fața locului a declarat decesul a două persoane”, a anunțat Poliția Neamț.

ACTUALIZARE Două persoane și-au pierdut viața într-un accident la Podoleni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Este vorba de doi bărbați, tineri, iar echipajul medical care a intervenit a constatat că decesul avusese loc de ceva vreme. Se pare că accidentul a avut loc  în timpul nopții. A fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea identității victimelor și a modului în care a avut loc evenimentul rurier.

ACTUALIZARE Două persoane și-au pierdut viața într-un accident la Podoleni, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Două persoane și-au pierdut viața într-un accident la Podoleni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentTOP 5 metode de a alege numerele la loterie
Articolul următorFirma Comes anunță o investiție de cinci milioane de euro pentru o nouă hală de producție
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.