0:00

TOP 5 metode de a alege numerele la loterie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFiecare are propria strategie preferată pentru selectarea numerelor de loto. În timp ce unii preferă să caute tendințe în extragerile anterioare, alții apelează la Zodiac pentru îndrumare.

Desigur, extragerea la loterie este întotdeauna complet aleatorie, indiferent de modul în care îți alegi numerele. Chiar dacă nu există o strategie care să poată asigura succesul (altfel, toți am fi milionari), nu ar strica să avem una.

Studiază statisticile

Această abordare presupune studierea extragerilor anterioare și identificarea numerelor care sunt extrase cel mai frecvent. Puteți face acest lucru chiar acum, verificând numerele loto de pe site-ul nostru! Există o mulțime de materiale disponibile pe care să le cercetați datorită pasiunii jucătorilor pentru loterie.

În ciuda faptului că nu există o bază logică pentru aceasta, unele numere par să fie mai populare decât altele.

Rețineți că, indiferent dacă un număr a apărut de 10 sau de 0 ori în extragerile anterioare, acesta are, totuși, o probabilitate egală de a fi extras.

În general, această metodă necesită mult timp, dar mulți jucători de loterie cred că le oferă un avantaj competitiv.

Folosește numere norocoase

Majoritatea oamenilor au câteva numere norocoase.

De exemplu, ai putea aprecia numărul 10 deoarece este ziua ta de naștere. Sau ai putea avea o conexiune cu numărul 28 fără un motiv aparte.

De la aniversări la tricouri sportive, numerele norocoase pot lua multe forme diferite. Alegerea celor care vă plac sau pentru care aveți valoare sentimentală este cu adevărat tot ceea ce este necesar.

Alege numere peste 31

Deși utilizarea acestei strategii nu îți va îmbunătăți șansele de câștig, îți poate crește premiul dacă ești suficient de norocos să atingi jackpot-ul.

De ce?

Având în vedere că sunt folosite frecvent zilele de naștere, majoritatea oamenilor uită de numerele celelalte. Numerele mai mari de 31 sunt astfel mai puțin frecvent utilizate.

Prin urmare, există o probabilitate mai mică ca altcineva să câștige jackpot-ul cu numerele tale.

Ia în considerare următorul scenariu: îți alegi numerele pentru un premiu de 10 milioane de dolari și 10 persoane câștigă. Fiecare persoană ar primi 1 milion de dolari. Cu toate acestea, dacă doar doi oameni ar câștiga, ai ajunge cu 5 milioane de dolari.

Folosește un tipar

Fiecare alegere de pe biletul de loterie se potrivește într-un model, pe care îl vei vedea când te uiți în jos la el. Folosind această tehnică, alegi numere desenându-le pe fișă.

De exemplu, poți desena o literă din alfabet sau pur și simplu poți desena un cerc. Fă ceva care să arate fantastic atunci când îl introduci, folosindu-ți talentul artistic.

Cu toate acestea, evită să descrii o linie dreaptă, deoarece mulți oameni fac acest lucru, ceea ce înseamnă că, dacă câștigi, va trebui să îți împarți premiul cu alți câștigători.

Lasă tehnologia să facă totul

Te simți leneș azi? Dacă nu vrei să alegi singur numerele de loterie, aceasta este metoda perfectă pentru tine.

La majoritatea loteriilor participanții pot alege opțiunea de a lăsa un computer să genereze aleatoriu numerele.

Pur și simplu alegeți opțiunea și veți primi biletul înapoi cu numărul corespunzător acesteia.

Sperăm că acest top a fost de ajutor și dacă vrei să-ți începi studiile în statisticile loteriei, poți începe chiar acum, accesând rezultatele și loto arhiva noastră.

Articolul precedentTârgu-Neamț: Un bărbat a murit sufocat cu o bucată de covrig
Articolul următorACTUALIZARE Două persoane și-au pierdut viața într-un accident la Podoleni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.