excavare balastAngajaţii unei firme care excavau balast din albia râului Suceava au fost reclamaţi la poliţie, în ziua de 5 septembrie, de către un cetăţean care i-a văzut cu utilajele la treabă, în aval de postul din oraşul Liteni.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti din cadrul Poliției orașului Liteni, ofiţeri din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul SGA Suceava, ocazie cu care a fost identificat, pe malul stâng al râului Suceava, în aval de podul rutier de peste acest râu, un utilaj greu – tip volă, care încărca agregate minerale dintr-un depozit situat pe albia râului într-un camion, ambele aparținând unei societăţi comerciale din oraşul Liteni – punct lucru Roșcani. Din verificări a rezultat faptul că exploatarea se făcea fără a deține autorizație în acest sens”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză pentru infracţiunea de „exploatare de agregate minerale în zonele de protecţie sanitară a surselor de apă, în zonele de protecţie a albiilor, malurilor fără autorizaţia de gospodărire a apelor”.

Dosarul va fi soluţionat de ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFemeie agresată în propria-i casă de o hoardă de minori
Articolul următorRezultate de excepție pentru elevii ieșeni la Olimpiada internațională de lectură
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.