Finanţele regionale caută şef!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotoliul directorului general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi este scos la concurs de Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Sunt de asemenea vacante posturile similare de la Cluj-Napoca şi Braşov.

Pentru a putea participa la concurs cei interesaţi trebuie să dispună de „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul dintre domenii: ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau cu specializarea administraţie publică; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii”.

Pe data de 4 noiembrie, la ora 10:00, este programată proba scrisă, în timp ce data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726. (ZCH NEWS)

Articolul precedent20 de dosare înregistrate într-o oră pentru Casa Verde
Articolul următorConcursul pentru directori: Ministerul îi bagă în prelungiri pe respinși
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.