Concursul pentru directori: Ministerul îi bagă în prelungiri pe respinși, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Sute de profesori, din țară, care s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor de directori de școli au rămas complet surprinși când au aflat că dosarele le-au fost respinse. Acum, Ministerul Educației s-a gândit să mai acorde o repriză de prelungiri celor trași pe dreapta, pe motiv că unii înscriși au avut dosarele respinse ca urmare a unor „erori materiale”.

Potrivit unui comunicat remis de minister, cei care au dosarele respinse trebuie să poată face dovada documentelor pentru care a fost invalidată candidatura, în cursul zilei de astăzi (luni, 10 octombrie – n.r.). „Mai exact, în situațiile în care au fost sesizate fişiere corupte informatic, alte documente decât cele cerute sau documente lipsă, inspectoratele școlare au obligația de a contacta candidații în cel mai scurt timp, astfel încât astăzi, 10 octombrie, în intervalul orar 12:00-17:00, aceștia să prezinte Comisiei județene de organizare a concursului documentele din cauza cărora au fost respinşi. Ulterior, Ministerul Educației va analiza posibilitatea emiterii unor aprobări speciale pentru participarea la concurs. Menționăm că vor fi luate în considerare doar documentele administrative datate înainte de 2 octombrie 2016”, se arată în comunicat.

Decizia Ministerului Educaţiei de a interveni în rezolvarea acestor situaţii speciale are la bază numeroasele solicitări din partea candidaților ale căror dosare au fost respinse, ca urmare a unor erori de încărcare. (M.T.)

Articolul precedentFinanţele regionale caută şef!
Articolul următorȘoarec a furat din Spitalul Târgu Neamţ, polițiștii l-au dus la pușcărie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Si asta face parte din marile gafe ale ISJ Neamt…… unde este transparenta, daca nu s-au afisat rezultatele „reevaluarii” dosarelor…… ???? Cine a mai trecut hop-ul si ce culoare are????

  2. Dar in metodologie scrie clar ca in cazul in care candidatul nu a incarcat un document, a omis, sau nu l-a avut, nu mai poate participa la acest concurs…de ce la unii se fac derogari?? Pai pe baza carei legi se face derogarea?
    Pai unii vor avea 2 sanse? Unde este corectitudinea, transparenta?? Este in afara legii acest lucru!!! Nimeni nu sesizeaza? Cum este posibil asa ceva?

Comments are closed.