Fetiță accidentată în fața școlii! Şoferul a plecat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO fetiță, de 9 ani, din comuna Vânători-Neamţ, a fost accidentată, în după-amiaza de 21 septembrie, la ora 17:00, în timp ce traversa DN 15B, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni din fața unei școli. Șoferul a oprit, a întrebat-o dacă este în regulă și cum copila a spus că n-o doare nimic, omul a plecat în drumul lui, ceea ce nu trebuie făcut indiferent de răspunsul victimei. Două ore și jumătate mai târziu, copila a început să se simtă rău, a fost dusă la spital, iar poliția a aflat despre producerea accidentului.

”Din cercetări a rezultat că un bărbat, de 75 ani, din comuna Vânători, conducea un autoturism pe DN 15B și a surprins și accidentat ușor o minoră, de 9 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, aflată în zona unei școli din comuna Vânători”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamț.

”După producerea accidentului conducătorul auto a discutat cu minora, însă a părăsit locul faptei fără a anunța poliția. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului”. (C.M.)

Articolul precedentCu ţigări de contrabandă într-o maşină cu numere expirate
Articolul următorPolițiștii au mai confiscat un camion cu tot cu lemne
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.