0:00

Fetiță accidentată în fața școlii! Şoferul a plecat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO fetiță, de 9 ani, din comuna Vânători-Neamţ, a fost accidentată, în după-amiaza de 21 septembrie, la ora 17:00, în timp ce traversa DN 15B, regulamentar, pe trecerea pentru pietoni din fața unei școli. Șoferul a oprit, a întrebat-o dacă este în regulă și cum copila a spus că n-o doare nimic, omul a plecat în drumul lui, ceea ce nu trebuie făcut indiferent de răspunsul victimei. Două ore și jumătate mai târziu, copila a început să se simtă rău, a fost dusă la spital, iar poliția a aflat despre producerea accidentului.

”Din cercetări a rezultat că un bărbat, de 75 ani, din comuna Vânători, conducea un autoturism pe DN 15B și a surprins și accidentat ușor o minoră, de 9 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, aflată în zona unei școli din comuna Vânători”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamț.

”După producerea accidentului conducătorul auto a discutat cu minora, însă a părăsit locul faptei fără a anunța poliția. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului”. (C.M.)

Articolul precedentCu ţigări de contrabandă într-o maşină cu numere expirate
Articolul următorPolițiștii au mai confiscat un camion cu tot cu lemne
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.