Polițiștii au mai confiscat un camion cu tot cu lemne, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de la Secția Rurală Gârcina au contribuit la mărirea ”stocului” de autovehicule confiscate și duse în curtea IPJ Neamț. În seara de 20 septembrie, agenții au oprit, pentru control, un camion cu remorcă încărcat cu lemn, care circula pe DJ 156A. La volan se afla un bărbat, de 36 ani, din județul Suceava.

” Întrucât conducătorul auto a prezentat documente de însoțire ce nu sunt specifice transportului de material lemnos, polițiștii l-au sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei, au dispus măsura complementară a reţinerii în vederea confiscării a cantităţii de 20,475 mc lemn de foc, de diverse diametre şi lungimi, esenţă «diverse moi» (brad, molid şi plop), precum şi a ansamblului de vehicule format dintr-o autoutilitară și remorcă”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamț. (C.M.)

Articolul precedentFetiță accidentată în fața școlii! Şoferul a plecat!
Articolul următorLIGA NAŢIONALĂ: CSM Roman, o nouă dispută cu „tigroaicele”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Hahaha…..ziua confiscă câte un camion iar noaptea trec garnituri întregi de tren liniștite…..nu vedeți că-i momeală pentru fraieri și praf în ochi ??

Comments are closed.