0:00

Cu ţigări de contrabandă într-o maşină cu numere expirate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Brodina (Suceava), a fost surprins de poliţie, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, având, într-un autoturism cu numere de înmatriculare expirate, 150.000 de țigarete de contrabandă, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei (IPJ) Suceava.

“În jurul orei 1:00, un echipaj din cadrul Poliției Vicovu de Sus a oprit în trafic un autoturism, moment în care conducătorul auto a încercat să efectueze manevra de mers cu spatele, însă a fost imobilizat. Mașina avea aplicate plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate din data de 15 ianuarie 2015. În urma controlului, în interiorul acesteia, polițiștii au găsit 15 colete cu țigarete de proveniență extracomunitară. În urma inventarierii efectuate la sediul poliției, au rezultat 7.500 de pachete de țigări (150.000 de țigarete), fără banderole fiscale”, se mai precizează în comunicatul citat.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 2.500 de euro, a fost indisponibilizat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind reținut în arestul IPJ Suceava, pentru “săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. Cercetările sunt continuate de Poliția Vicovu de Sus, pentru stabilirea întregii activități infracționale. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLa Spitalul din Bicaz se operează pe o „piesă de muzeu”
Articolul următorFetiță accidentată în fața școlii! Şoferul a plecat!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.