adrian rugina 03A treia zi (31 octombrie) a Festivalului Rock‘N’Iaşi 2015 a fost suspendată, în urma tragicelor evenimente de la clubul “Colectiv”.

Organizatorii au căutat o modalitate legală de a face şi ultima seară de festival, pentru că şi-ar fi dorit ca aceasta să reprezinte un eveniment de comemorare a victimelor.

Organizatorii Rock‘N’Iasi 2015 au adus pe pagina proprie de Facebook un omagiu pietreanului Adrian Rugină, care a fost implicat în organizarea unor ediţii precedente ale festivalului.

“Motivele care ne-au inspirat să organizăm o seară comemorativă sunt asocierea şi vechea prietenie cu una dintre victime, Adrian Rugină. Unul dintre cei mai buni şi vechi prieteni ai festivalului Rock’N’Iaşi şi ai trupei Bucovina, Adrian Rugină a fost şi stagemaster la una dintre cele mai importante ediţii. Mai mult, prin compania pe care o conducea, a contribuit activ la îmbunătăţirea condiţilor tehnice ale festivalului de la începuturi şi până acum, iar în calitate de membru al trupei Bucium, a urcat pe scena Rock’N’Iaşi în 2008. Membrii formaţiei Bucovina şi conducerea Casei de Cultura a Studenţilor îşi exprimă regretul pentru pierderile de vieţi omeneşti şi transmit condoleanţe familiior îndurerate. Organizatorii Rock’N’Iaşi îi îndeamnă pe toţi cei cărora le place muzica rock să îşi exprime solidaritatea cu familiile victimelor incendiului din Bucureşti venind în această seară în faţa Casei Studenţilor între orele 19 şi 21, să depunem flori şi să aprindem lumânări. Chiar şi în aceste momente de grea încercare şi tristeţe, putem arăta că membrii mişcării rock din România sunt uniţi”, se precizează pe pagina de Facebook a Festivalului Rock’N’Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCopil de 6 ani împuşcat mortal în cap la Oniceni
Articolul următorPIATRA NEAMŢ: ”Morţii să doarmă liniştiţi, autorităţile să se trezească!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.