FOTO: Facebook/ Nicu Diesel

Exact peste o lună, pe 19 iulie, timp de trei zile, Piatra Neamț va găzdui a doua ediție a Festivalului Moto-Rock Bikers MC, organizat de Carpat Bikers România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Piatra Neamț.

Potrivit promovării făcute de Carpat Bikers MC, evenimentul va avea în program paradă moto, concursuri, tombolă, premii, plus concerte în care publicul îi va putea vedea evoluând pe cei de la Odyssey, Green Ties, Frații Carpați, Parchet în Flăcări, Road Kill Soda, Olly of Queens și, deloc în ultimul rând, Iris, pe 20 iulie.

Pentru desfășurarea festivalului, Asociația Sportivă Club Moto Carpat Bikers a solicitat primăriei sprijin, în sensul acordului de a folosi gratuit terenul din Ștrandul Tineretului, între punte ștrand, camping Riviera și localul Tequila. Plenul Consiliului local decide mâine, 20 iunie, dacă își dă acordul, dar, teoretic, n-ar trebui să refuze, fiindcă deja spectrul politic din legislativ a acceptat, prin semnăturile viceprimarilor Luminița Vîrlan și Bogdan Gavrilescu, plus ale consilierilor locali Luminița Moscalu, Romel Bîrjoveanu, Paul Pintilie, Cristian Tihenea și Florin Duma.

Ca un argument în plus pentru asocierea municipiului cu bikerii, se precizează că Asociația Sportivă Club Moto Carpat Bikers este deja beneficiara unui contract de finanțare nerambursabilă cu Primăria Piatra Neamț, contract în valoare de 10.000 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla urmărind paginile organizatorilor, aici și aici. (D.O.)

FOTO: Facebook/ Nicu Diesel și Carpat Bikers MC

Articolul precedentȘedință de Consiliu Județean cu vicepreședinți multipli (?)
Articolul următorMuniție de război „camuflată”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.