Siguranță sporită cu ferestre de top Izotec

Fiecare dintre noi avem nevoie de protecție și siguranță, atât în intimitatea locuinței sale, cât și la locul de muncă.

Noi, cei de la Izotec Group, suntem preocupați în permanență să creștem siguranța și calitatea produselor noastre, pentru a oferi clienților ferestre tot mai rezistente și mai ușor de manevrat.
Ferestrele de top IzoElite – powered by Gealan – și IzoKlass – powered by Kömmerling – sunt echipate în standard cu PLĂCUȚE BLOCATORI DE SIGURANȚĂ DIN OȚEL!

Calitate certificată

Fiecare dintre noi avem nevoie de protecție și siguranță, atât acasă, cât și la muncă. Nevoia de siguranță este legată atât de securitatea personală, a membrilor familiei sau a colegilor de muncă, cât și de protecția bunurilor și valorilor materiale care ne înconjoară.
Înțelegem pe deplin această nevoie și, de aceea, Izotec Group produce ferestre și uși PVC cu geam termopan, echipate cu cele mai noi sisteme de siguranță dezvoltate de compania germană Winkhaus.
Feroneria și sistemele de închidere și control realizate de Winkhaus sunt testate și certificate de cel mai prestigios institut european, IFT – Institutul pentru tehnica ferestrelor, din Rosenheim, Germania. De altfel, toate cele 4 game de ferestre Izotec sunt certificate de același institut german pentru tehnica ferestrelor, IFT Rosenheim.

Protecţia locuinţei 365 de zile pe an

Cele mai multe spargeri de locuințe au loc prin forțarea ferestrelor și ușilor. Infractorii nu acționează numai pe timp de noapte, ci și în plină zi, atunci când oamenii nu sunt acasă. De aceea este important să aveți asigurată protecția locuinței, în orice moment, 365 de zile pe an!
Specialiştii Poliției recomandă ca ferestrele și ușile de acces să fie confecționate din materiale rezistente la solicitări mecanice și termice și să fie prevăzute cu sisteme cu închidere în mai multe puncte.
Ținând cont de aceste recomandări, am îmbunătățit echiparea standard la feroneria ferestrelor de top Izotec, cu plăcuțele blocatori de siguranță din oțel.

Oțelul este un material mult mai rezistent decât alte aliaje, precum zamacul de exemplu, și asigură un grad sporit de siguranță și rezistență al ferestrelor de top Izotec.
Plăcuță blocator de siguranță din OȚEL fixează în fantele sale capul din OȚEL al bolțului tip ciupercă. Se obține astfel o blocare superioară a ferestrei, în poziția închis, care nu poate fi forțată prin efracție!
Calitatea și siguranță din OȚEL ale ferestrelor IZOTEC țin hoții departe de casă!
Vrei să afli mai multe detalii despre ferestrele Izotec?

Intră pe website www.izotec.ro sau vino în showroomurile din Piatra Neamț – str. Petru Rareș și b-dul Traian, Săvinești – Fabrica Izotec și Bicaz.

Urmărește-ne și pe Facebook – https://www.facebook.com/izotecgroup/.

Articolul precedentPreședintele și consilieri județeni lipsă, proiecte neadoptate
Articolul următorNEAMȚ Peste 870.000 lei pentru ONG-uri și parohii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.