0:00

Femeie ucisă de flăcări într-un incendiu devastator, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 24 ianuarie, o adevărată tragedie s-a produs în oraşul Dolhasca, din judeţul Suceava. În jurul orei 7,00, pompierii au fost alertaţi cu privire la un incendiu puternic care izbucnise la o casă din localitate.

Ajunşi la faţa locului, pompierii Punctului de Lucru Dolhasca și cei ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu SVSU Dolhasca, au constatat că întreaga clădire era cuprinsă de flăcări, iar flăcările cuprinseseră şi o anexă.

După localizarea focului, pentru care s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă, pompierii au reuşit să pătrundă în interior şi acolo au descoperit trupul neînsufleţit al proprietarei, o femeie de 96 de ani.

Femeie ucisă de flăcări într-un incendiu devastator, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai bine de trei ore au luptat forţele de intervenţie cu focul.

Au ars casa de locuit cu o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați cu bunurile din interiorul acesteia şi magazia de alături.

Pompierii suceveni au ajuns la concluzia că un scurtcircuit electric ar fi produs incendiul.

Angela Croitoru

Foto: ISU Suceava

Articolul precedentPovești și fapte amuzante despre Italia – Ce nu se învață în școală despre această țară?
Articolul următorCare sunt medicii de familie din Neamț care fac gratuit testări rapide pentru Covid
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.