pietricica turism

O tânără de 31 de ani, din Piatra-Neamț, a fost prinsă beată la volan, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida.

“Conducătoarea auto a fost supusă testării cu aparatul alcooltest, dispozitivul indicând o valoare de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, a fost condusă la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările faţă de aceasta, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

În contextul în care, din luna decembrie încoace, polițiștii au găsit în trafic foarte mulți șoferi beți, unii dintre ei provocând și accidente, o femeie extrem de beată (la asemenea concentrație în aerul expirat, în sânge trebuie să fie peste 2 la mie) bate, liniștit, multe recorduri masculine. (Cristina MIRCEA)