0:00

Un scandal de pomină  a avut loc în seara de 9 ianuarie într-o familie de Podoleni. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, și-a bătut nevasta, care are 27 de ani, și a făcut un circ de pomină, deși erau acasă și cei 5 copii ai cuplului. Polițiștii au fost sesizați la ora 22:00 și s-au dus la adresa respectivă, doar că bărbatul s-a încuiat în casă și a amenințat că-și dă foc împreună cu copiii.

Un bărbat a amenințat că-și dă foc împreună cu cei 5 copii, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din verificări a rezultat faptul că bărbatul mai este cercetat într-un dosar din cursul lunii noiembrie 2018, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. Poliţiştii au emis faţă de bărbat un ordin de protecţie provizoriu, stabilindu-i acestuia domiciliul la o rudă din localitatea Zăneşti”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Acesta este al doilea ordin de protecție emis de polițiști de la începutul anului. Ordinul are o valabilitate de 5 zile, timp în care victima violenței în familie se poate adresa instanței, pentru obținerea unui ordin cu valabilitate mai mare și cu obligații foarte clare, încălcarea acestora conducând la arestarea agresorului. (Cristina MIRCEA)

Articolul precedentFemeie foarte beată prinsă la volan, în Piatra-Neamț
Articolul următorPreselecţie pentru micii fotbalişti la CSM Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.