reclama autocenter

Astăzi, 22 iulie, polițiștii Secției Rurale Săbăoani au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani, din localitate, că, în urmă cu două zile, soția sa Angela Matieş, de 64 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Polițiștii au căutat-o pe raza localității Săbăoani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, fără niciun rezultat, în continuare fiind desfășurate activități specifice pentru găsirea acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Femeia are 1.70 m, o greutate de aproximativ 80 de kilograme, păr castaniu, tuns scurt, faţă rotundă, frunte mijlocie, ochi căprui, dantură incompletă în partea din față, şi prezintă următoarele semne particulare: proteză oculară la ochiul stâng  şi o cicatrice în zona abdominală, urmare a unei intervenţii chirurgicale.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu pantaloni tip trening de culoare albastru, tricou cu mânecă scurtă de culoare alb, fiind încălțată cu teniși.

Angela Croitoru

Articolul precedentÎncă un nemțean suspect de infecție cu hantavirus
Articolul următorSfaturi pentru drumețiile din vara aceasta