jandarmi masinaO femeie de 82 de ani din Bicaz a trecut pe lângă moarte, marţi, 27 octombrie. Ea s-a prăbuşit din picioare în plină stradă, norocul său fiind că a fost observată de doi jandarmi care patrulau prin localitate. Plutonierul adjutant Cristinel Burghelea și plutonierul major Florin Petrescu, jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Bicaz, au intervenit ajutând femeia să rămână conștientă și au solicitat de urgență sprijinul unui echipaj de ambulanță, mai ales că, în urma căzăturii, bătrâna s-a lovit la cap, provocându-și o rană în zona arcadei.

“După sosirea ambulanței, persoanei în cauză i s-au acordat primele măsuri de ajutor medical după care a fost transportată la unitatea de primiri urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Bicaz. Din informațiile obținute de la martorii prezenți la fața locului și din verificările efectuate am aflat că femeia locuiește în Bicaz și pentru că fața acesteia, singurul sprijin de altfel, este plecată din țară, aceasta este nevoită să se deplaseze singură la magazinele din apropiere”, se precizează în comunicatul IJJ Neamţ.

Jandarmeria Neamț recomandă tuturor cetățenilor care sunt martori la astfel de evenimente să solicite sprijinul personalului abilitat prin serviciul unic de urgențe 112, să comunice date reale și concrete personalului specializat și să nu pericliteze desfășurarea activităților specifice. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAUREL BĂEŞU – album documentar, vineri, la Muzeul de Artă
Articolul următorContrabandişti stopaţi cu focuri de armă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.