pietricica turism

Actualizare: Incendiul a mistuit acoperișul locuinței, care avea 150 mp și bunurile din două camere (mobilier, haine, electrocasnice și documente). Pompierii au stabilit că utilizarea lichidelor combustibile pentru aprinderea focului a fost cauza producerii incendiului.

Știre inițială: Un incendiu izbucnit în această dimineață, pe la 9.30, a mistuit o locuință din satul Stânca, comuna Pipirig. O femeie de aproximativ 55 de ani a suferit arsuri de gradul I pe față și pe membrele superioare și urmează să ajungă la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, după ce, mai întâi, a fost preluată și transportată cu o ambulanță la Spitalul Târgu Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin a fost solicitat și SVSU Pipirig cu autospeciala din dotare. Salvatorii târgnemțeni au acordat primul ajutor victimei până la sosirea unui echipaj SAJ Neamț care a preluat femeia și a transportat-o la spital”, precizează Adrian Rotaru, purtător de cuvânt ISU Neamț. (I.Ș.)