0:00

Parlamentul a adoptat ieri, 14 februarie, cu greu și cu scandal, un amendament la bugetul de stat pe 2019, care statuează că, începând cu 1 martie, alocațiile de stat pentru copii se majorează de la 200 la 300 de lei în cazul copiilor cu vârste până la 2 ani și de la 84 la 150 de lei pentru cei peste 2 ani.

Amendamentul, depus de doi deputați PNL – Robert Sighiartău și Dumitru Mihalescul -, a fost contesta vehement de parlamentarii PSD și ALDE, care au votat împotrivă.

Cum au votat parlamentarii de Neamț? Conform direcției de la partid. Unii. Adică deputatul PNL Laurențiu Leoreanu și senatorul PNL Eugen Țapu Nazare, care votat pentru, plus deputatul PSD Alexandru Rotaru, care a votat, tot cum i s-a zis de la partid, împotrivă.

Și atât.

Deputații Dănuț Andrușcă (PSD), Iulian Bulai (USR), Mugur Cozmanciuc (PNL), Neculai Iftimie (PSD), Viorel Stan (PSD) și Ciprian Șerban (PSD), precum și senatorii PSD Emilia Arcan și Dan Manoliu au lipsit de la ședință, după cum arată fotocopiile după voturile înregistrate, publicate de parlamentarul Claudiu Nasui (vezi aici).

Parlamentul se reunește azi în plen pentru a da votul final pe proiectul de buget. (ZCH News)

Articolul precedent149 de profesori s-au înscris la definitivat
Articolul următorȘtire actualizată. Femeie cu arsuri, după un incendiu la Pipirig
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.