0:00

FC Ceahlăul la prima victorie! Salariile promise în septembrie!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ceahlăul a obţinut prima victorie în amicalele disputate în această vară: 7-1 (3-0) în compania echipei de juniori A, care aparţin de LPS Piatra Neamţ, formaţie înscrisă în campionatul de elită al juniorilor, competiţie nou înfiinţată de FRF.

Cu această ocazie directorul Ioan Mironaş le-a cerut răbdare jucătorilor până în luna septembrie, în privinţa achitării restanţelor salariale. La jocul amical au fost prezenţi Daniel Stana şi Lucian Cazan, dar în lipsa lui Angelo Massone cei doi fotbalişti reveniţi la clubul pietrean nu au avut cu cine semna noile angajamente.

Ioan Mironaş a mai anunţat că va trimite în această săptămână o solicitare către FRF, conform căreia Ceahlăul II nu poate disputa meciurile din cadrul Ligii a III-a.

“Lotul este alcătuit în mare parte din juniorii antrenaţi de profesorul Lidi Chertic, care, în noul sezon, sunt înscrişi în campionatul de elită. În aceste condiţii nu-i mai putem folosi în Liga a III-a, acolo unde meciurile urmau să se dispute vinerea şi duminica”, a fost explicaţia lui Ioan Mironaş.

Ceahlăul II nu şi-a achitat restanţele către FRF din campionatul trecut şi risca să nu fie programată în noul sezon, aşa cum s-a întâmplat în faza a doua a Cupei României când nemţenii au pierdut la “masa verde” cu 0-3 jocul cu Atletico Vaslui, iar dacă până pe 29 august nu-şi plăteau datoriile vechi, riscau să fie excluşi din campionat. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentDan Gavril nu mai antrenează VCM Piatra Neamţ
Articolul următorConsilier local din Neamţ declarat incompatibil
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.