0:00

Dan Gavril nu mai antrenează VCM Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProfesorul Dan Gavril nu mai este antrenorul formaţiei Volei Club Municipal Piatra Neamţ.

După 40 de ani de colaborare, directorul Constantin Niţă a declarat că profesorul Dan Gavril a renunţat la funcţie şi a fost înlocuit cu Marian Constantin, fostul tehnician al Unicului.

„Marian Constantin a semnat un angajament cu Volei Club Municipal Piatra Neamţ valabil până în vara anului 2017. Despre renunţarea domnul profesor Dan Gavril, vă rog să-l întrebaţi pe dânsul”, a fost anunţul lui Constantin Niţă, diriguitorul municipalului pietrean.

“Motivele pentru care am refuzat să mai lucrez la Volei Club Municipal Piatra Neamţ sunt obiective şi clare. Am renunţat din cauza problemelor financiare şi a colaborării cu conducerea clubului, în speţă cu domnul Constantin Niţă. Vreau să rezolv problemele cu care se confruntă LPS Piatra Neamţ, iar ca antrenor de volei am mai multe oferte la care voi reflecta”, a explicat Dan Gavril. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentZilele Comunei Vânători-Neamț: „Joc și voie bună în Ținutul Zimbrului”
Articolul următorFC Ceahlăul la prima victorie! Salariile promise în septembrie!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.