ceahlaul 2015 liga 2Cei zece jucători care au refuzat să se antreneze în ultima săptămână, din cauză că nu şi-au primit restanţele financiare, au îngropat „securea războiului” cu acţionarul principal Angelo Massone şi au revenit la şedinţele de pregătire.

Ceahlăul are programate trei meciuri dificile într-un interval de o săptămână. Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11, pietrenii vor evolua în campionat, în deplasare, cu Academica Clinceni, iar miercuri, 30 septembrie vor evolua tot în deplasare, dar cu Gloria Buzău, de la ora 17.00, într-o partidă restantă din etapa a doua. Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 11, Ceahlăul va juca pe teren propriu contra celor de la Dunărea Călăraşi, o echipă ce se dovedeşte a fi o surpriză plăcută în seria I din Liga a II-a.

Tehnicianul Costel Ilie s-a declarat mulţumit de faptul că jucătorii au înţeles să revină la antrenamente, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă.

„Am în lot băieţi deştepţi şi dornici de afirmare. Numai pregătindu-se pot face pasul către o altă echipă, sau să ne atingem noi obiectivul: promovarea”, a declarat tehnicianul Costel Ilie.

Popadiuc in duel pentru minge„Au fost discuţii, dar suntem jucători de caracter şi ne pregătim să evoluăm cât mai bine. Venim din Liga I şi ne putem bate cu oricine de la egal, la egal. Personal, sper să fiu din nou convocat la naţionala de tineret a României. Pentru asta mă pregătesc, iar eu sper ca cei care trebuie să salveze clubul, să o facă”, a declarat mijlocaşul Doru Popadiuc, unul din fotbaliştii cărora le-a ajuns cuţitul la os şi a protestat pentru a-şi primi restanţele financiare, lipsind de la pregătire.

Jucătorul Ceahlăului a mai precizat că nu poate da mai multe detalii cu privire la discuţiile referitoare la restanţele financiare şi că preferă ca aceste discuţii să rămână în vestiar.

Pentru partida de la Clinceni, antrenorul pietrenilor are la dispoziţie întreg lotul, cu excepţia atacantului Valentin Balint, care a declarat că nu se va mai întoarce la echipa pietreană încă de la finalul sezonului trecut, însă este trecut pe lista indisponibililor la fiecare etapă.

„Ne aşteaptă un meci dificil. Mergem la Clinceni cu gândul de a obţine minim un punct. Ne-am mai pus la punct relaţiile de joc, iar singura absenţă sper să fie numai Vali Balint care mai are o săptămână de recuperare la Bucureşti. Mă bucură faptul că tot lotul este valid, aşa cum mă bucură şi convocarea mijlocaşului Marian Drăghiceanu pentru o acţiune a lotului naţional U17 de săptămâna viitoare, la Oradea”, a mai spus Costel Ilie înainte de a pleca la Clinceni.

Mihai STOIAN

Articolul precedentPoliţişti la „Noaptea Cercetătorilor”
Articolul următorSurpriză în dosarul ”Frauda la Bac”: profesoarele scoase din învățământ, repuse în drepturi de instanță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.