Noaptea_Cercetatorilor_Piatra_NeamtÎn data de 25 septembrie 2015, începând cu ora 17.00, în Piatra Neamț, la Curtea Domnească – Turnul lui Ștefan cel Mare va avea loc evenimentul ”Noaptea Cercetătorilor” 2015, eveniment inițiat de Uniunea Europeană, organizat simultan în toate țările Uniunii Europene de către societatea Target Active Training S.R.L. în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul I.G.P.R.

Acest eveniment se desfășoară în județele Bihor, Brașov, Galați, Gorj, Hunedoara,Vaslui, Suceava, București, Neamț și cu sprijinul polițiștilor.

Acțiunile au loc în muzee, universități sau spații publice și au rolul de a prezenta activitatea unor instituții de prestigiu, precum și de a încuraja discuții pe teme specializate între reprezentanții acestora și adolescenți. De asemenea, cu această ocazie sunt organizate concursuri, jocuri, demonstrații, experimente, în laboratoare și în aer liber.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor participa la această manifestare și vor prezenta aspecte de interes pentru beneficiarii acestui proiect promovând totodată și profesia de polițist în rândul elevilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentA intrat cu maşina într-o stâncă şi s-a răsturnat!
Articolul următorFC Ceahlăul: jucătorii au renunţat la proteste şi au revenit la antrenamente
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.