0:00

Un bărbat din localitatea Cuejdiu, comuna Gârcina, va fi extrădat din Italia în România pentru executarea unei pedepse privative de libertate de aproape 5 ani de detenție. El a fost condamnat de autoritățile judiciare străine, acestea cerând ulterior omologilor români recunoașterea hotărârii penale, pentru ca bărbatul să execute detenția în țara de origine și nu pe cheltuiala statului în care a comis faptele.

Extrădat din Italia pentru un cincinal de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCurtea de Apel Bacău a stabilit că nemțeanul a fost condamnat în Italia la 5 luni și 10 zile de închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de furt din locuință și furt prin efracție. În fapt, cu alți amici, a furat niște sticle de vin dintr-un restaurant. Apoi, o instanță din Roma l-a condamnat, în alt dosar, la 4 ani și jumătate de detenție pentru vătămare corporală. Totul după ce a bătut zdravan un alt bărbat provocându-i leziuni pentru care cel agresat a avut un prognostic rezervat, ulterior medicii stablind că sunt vindecabile în 40 de zile.

Extrădat din Italia pentru un cincinal de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAmbele sancțiuni au fost contopite și a rezultat o pedeapsă de 4 ani, 11 luni și 10 zile de închisoare cu executare. “Dispune transferarea persoanei condamnate V. C. într-un penitenciar din România în vederea continuării executării pedepsei de 4 ani, 11 luni şi 10 zile închisoare“, conform Curții de Apel Bacău. (G.S.)

Articolul precedentFOTO. Piatra Neamț: Se toarnă asfalt pe podul de la piaţa centrală
Articolul următorPercheziții la Rezervele Statului Podoleni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.