0:00

Podul de peste Cuiejdi, din zona pieţei centrale din Piatra-Neamţ, va fi redat circulaţiei începând de la finele săptămânii viitoare. Astăzi, 5 mai, firma Danlin XXL turna stratul de asfalt de bază pe banda de la mijloc. Între timp se lucrează şi la amenajarea celor două trotuare.

FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă asfalt pe podul de la piaţa centrală, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSăptămâna viitoare spre final, joi sau vineri cel târziu, noi o să dăm drumul la pod. Urmează să vină parapeţii de protecţie, vom ridica căminele la cotă după care, peste două săptămâni, turnăm şi stratul de uzură„, a precizat inginerul George Vîrnă, şeful de şantier.

Peste două săptămâni, urmează turnarea stratului de uzură pe toată porţiunea de la piciorul telegondolei de la gară până sus la 1 Mai. În sensul giratoriu de la Brădet, care va fi amenajat cu borduri, vor fi realizate zilele acestea şi marcajele. Pe acest coridor de mobilitate urmează să fie amenajate şi spaţii verzi şi să fie plantaţi peste 100 de pomi ornamentali.

Angela Croitoru

Articolul precedentMoartea subită a unui sugar
Articolul următorExtrădat din Italia pentru un cincinal de închisoare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.